sluitingen
Sluitingen afgestemd op uw wensen
sluitingen
Sluitingen afgestemd op uw wensen
sluitingen

Eurocap & Eurocork beschikken over een ruime voorraad aan sluitingen en leveren wereldwijd.

Maak uw keuze uit onze standaardproducten of bestel een gepersonaliseerde sluiting.

U bestelt een sluiting op voorraad

Stap 1: we bespreken samen het gewenste aantal, de levertermijn, de leverwijze en de prijs van het product dat u voor ogen heeft.  

Stap 2: wij bezorgen u een orderbevestiging.

Stap 3: u laat uw order leveren of u komt de bestelling afhalen in Rotselaar. Nadien blijven we steeds beschikbaar voor verdere vragen en opvolging.

 

 

BESTEL UIT ONZE VOORRAAD >

U bestelt een gepersonaliseerde sluiting 

Stap 1: we bespreken samen het gewenste aantal, de levertermijn, de leverwijze en de prijs van het gewenste product. Afhankelijk van uw vraag kunnen er bijkomende elementen opgevraagd worden, zoals technische tekeningen, Pantone-referenties of staalflessen. Voor de bestelhoeveelheid houdt u best rekening met productietoleranties.

 

Stap 2: indien u kiest voor een personalisatie met logo, ontvangt u op voorhand een digitale proefdruk. Hiervoor werken we op basis van een vectorbestand.

 

 Stap 3: zodra we een goedkeuring van de digitale proefdruk ontvangen, plannen we de productie in en bezorgen we u een schatting van de levertermijn.

 

Stap 4: u laat uw order leveren of u komt de bestelling afhalen in Rotselaar. Nadien blijven we steeds beschikbaar voor verdere vragen en opvolging.

 Wat zijn productietoleranties? | De geleverde hoeveelheid kan afwijken van de bestelde hoeveelheid door toleranties in de productie. In dat geval wordt enkel de geleverde hoeveelheid producten gefactureerd.

 

Wat is een vectorbestand? | Een vectorbestand is een grafische afbeelding die opgebouwd is uit vectoren of paden in plaats van pixels. Hierdoor kan de afbeelding oneindig vergroot of verkleind worden zonder enig kwaliteitsverlies. Vraag een vectorbestand aan bij uw grafisch ontwerper of creëer het zelf via tekenprogramma’s als Inkscape of Adobe Illustrator.

 

Meer informatie over de sluiting voor uw project?

 

Vraag uw offerte aan

sluitingen
Vindt u niet wat u zoekt?
Dan werken we graag een oplossing op maat voor u uit.
Neem contact op voor een offerte sluitingen    sluitingen