Sluitingen afgestemd op uw wensen
Sluitingen afgestemd op uw wensen

Schroefdoppen bestellen 

Schroefdoppen bestellen voor uw drankenassortiment? Een ervaren producent van sluitingen inschakelen voor de afwerking van uw flessen?   


Eurocap & Eurocork specialiseert zich al meer dan dertig jaar in sluitingen voor een brede waaier aan dranken en voedingsmiddelen. Ontdek ons assortiment schroefdoppen in kunststof en aluminium.


Schroefdoppen bestellen bij Eurocap & Eurocork


Sterke dranken, likeuren, alcoholvrije spirits of vruchtensappen: schroefdoppen zijn de ideale sluiting voor een ruim gamma aan sprankelende en stille dranken. Onze schroefdoppen zorgen voor een optimale bewaring van uw dranken met maximaal behoud van smaken en geuren. De interne schroefdraad past perfect op de flessenhals en garandeert zo een luchtdichte afsluiting.


Wilt u schroefdoppen bestellen bij een ervaren leverancier? Eurocap & Eurocork biedt een ruime keuze. Onze productadviseurs hebben jarenlange ervaring, luisteren naar uw wensen en adviseren u naar een sluiting op maat van uw product. Naast schroefdoppen bieden we onze klanten een totaalaanbod van sluitingen aan, van kroonkurken en capsules tot draadkorfjes en deksels


Schroefdoppen bestellen? Eurocap & Eurocork adviseert u van A tot Z. 

Neem contact op


Vlot, veilig en veelzijdig: schroefdoppen met diverse toepassingen


Als specialist in sluitingen is Eurocap & Eurocork de vaste partner van bedrijven in talrijke sectoren. Naast waters, frisdranken of jenevers, worden onze schroefdoppen ook ingezet voor farmaceutische toepassingen, volledig aangepast aan de geldende veiligheidsvoorschriften. Zo servicen we een breed klantenbestand: van start-ups met een bescheiden productie, tot gerenommeerde bedrijven in binnen- en buitenland.


Schroefdoppen bestellen en personaliseren? 


Bekijk het productassortiment en maak uw keuze uit onze standaarduitvoeringen. Wilt u uw schroefdoppen afstemmen op uw huisstijl en logo? Ons assortiment schroefdoppen is beschikbaar in verschillende kleuren en volledig personaliseerbaar via een bedrukking van uw merknaam en/of slogan op de boven- of zijkant. 


Schroefdoppen laten bedrukken? Onze productadviseurs zijn benieuwd naar uw ontwerp. 

Neem contact op


Schroefdoppen in aluminium of kunststof: maak uw keuze 


  • Aluminium schroefdoppen | Afhankelijk van de inlage kunnen aluminium schroefdoppen gebruikt worden voor stille en bruisende dranken, olies, azijnen en siropen. De aluminium schroefdop is makkelijk afsluitbaar en organoleptisch neutraal. U heeft de keuze uit volgende inlages: PVC geschuimde inlage, PVC-free/geprofileerde TPE of of EPE (expanded PE). 
  • Kunststof schroefdoppen | Kunststof schroefdoppen zijn een gebruiksvriendelijke en kostenefficiënte flessluiting voor een variatie aan dranken. Van wijnen en likeuren, tot non-alcoholische spirits. Een veelzijdige sluiting voor maximaal behoud van smaak, makkelijk in gebruik voor de consument.De schroefdoppen van Eurocap & Eurocork zijn beschikbaar in diverse afmetingen. Van shortcaps, tot long caps en specifieke whisky caps. Schroefdoppen kopen bij een ervaren, betrouwbare leverancier?

 

 

Bekijk het assortiment


Schroefdoppen bestellen: ontdek de voordelen van bestellen bij Eurocap & Eurocork  


  • Objectief productadvies | Doordat we een breed gamma aan sluitingen aanbieden, adviseren we onze klanten met een onbevangen blik bij het maken van de juiste keuze. 


  • Aftersales | Dankzij onze stabiele partnerships en uitgebreide kennis en ervaring, kan u ons ook na de verkoop vlot inschakelen voor technische ondersteuning. 


  • Flexibiliteit | Ons ruim magazijn laat ons toe klanten flexibele oplossingen te bieden, gericht op de optimalisatie van hun logistieke keten en werkkapitaal, zoals just-in-timeleveringen en proactief voorraadbeheer. 


  • Innovatieve oplossingen | We werken nauw samen met onze klanten om nieuwe oplossingen te ontwikkelen en de kwaliteit van onze producten continu te verbeteren. 


  • Onestopshop| Met onze inhouse productie en ruim partnernetwerk, staat Eurocap & Eurocork garant voor een totaalaanbod aan sluitingen. 


  • Enige producent van T-kurken in de Benelux | Eurocork produceert en personaliseert een uitgebreid gamma aan T-kurken. 


  • Inhouse behandeling en bedrukking van kurken | Naast de productie van kunststofkurk, behandelen en bedrukken we ook natuurkurken. 

 

Schroefdoppen bestellen?

 

Eurocap & Eurocork adviseert, produceert en verdeelt sluitingen voor tal van toepassingen. Hierbij zetten we maximaal in op productinnovatie, kwaliteitsverbetering en duurzaamheid.


Wilt u graag een bestelling schroefdoppen plaatsen? Of bent u op zoek naar de juiste sluiting voor uw product en heeft u nood aan gepersonaliseerd advies? Neem gerust contact op, onze productadviseurs helpen u deskundig verder.  

 

Neem contact op


Vindt u niet wat u zoekt?
Dan werken we graag een oplossing op maat voor u uit.
Neem contact op voor een offerte