Sluitingen afgestemd op uw wensen
Sluitingen afgestemd op uw wensen

Kurken bestellen


Kurken bestellen voor uw wijnen, champagne, bieren, sterke dranken of NoLo drinks? Op zoek naar agglokurken, natuurkurken, gecolmateerde kurken, champagnekurken of technologische kurken van topkwaliteit?


Eurocap & Eurocork heeft ruim dertig jaar ervaring in het produceren en verdelen van sluitingen voor talrijke dranken en voedingsmiddelen. Kurken bestellen? Dankzij onze inhouse behandeling en bedrukking, kan u rekenen op kurken van uitstekende kwaliteit.   

KURKEN BESTELLEN BIJ EUROCAP & EUROCORK: KWALITEIT OP ÉÉN


Van bier en (schuim)wijn, tot sterke dranken en alcoholvrije spirits: kurken zijn de sluiting bij uitstek om dranken optimaal te bewaren. Om het behoud van de smaak en geur zo goed mogelijk te garanderen, speelt de kwaliteit van de kurk een essentiële rol.

Eurocap & Eurocork zet maximaal in op productkwaliteit en heeft het hele behandel- en personalisatietraject in eigen handen. Kurken ontstoffen, bedrukken en verpakken: Eurocap & Eurocork beschikt over een ruim machinepark in Rotselaar en voert permanente inhouse kwaliteitscontroles, zodat elke klant zeker is van een kurk dat voldoet aan diens product en verpakkingseisen. 

 

Kurken kopen? De productexperts van Eurocap & Eurocork helpen u graag verder. NEEM CONTACT OP 

Kurken bestellen? Ontdek het assortiment


Met meer dan dertig jaar ervaring, bouwde Eurocap & Eurocork een (inter)nationaal klantenportfolio op van producenten en verdelers actief in de drankensector. Om aan de gevarieerde klantvraag te voldoen, biedt Eurocap & Eurocork een ruim aanbod aan kurken, steeds toegespitst op de specifieke bewaareisen en look-and-feel van het product.

KURKEN LATEN BEDRUKKEN? DE PERSONALISATIE-MOGELIJKHEDEN BIJ EUROCAP & EUROCORK ZIJN RUIM!


Logo, merknaam of tagline: alle kurken kunnen perfect bedrukt worden volgens uw ontwerp, zowel op de boven- als zijkant. Om de kwaliteit te garanderen, gebeuren de personalisaties inhouse in onze productieruimte Rotselaar.  

Een greep uit het assortiment:


 • Technologische kurken: Technologische kurken worden vervaardigd uit hoogkwalitatieve kurkgranulaat (lage densiteit met afmetingen tussen 0,5 mm en 1 mm). Bovendien zijn deze kurken organoleptisch neutraal, zo blijven de aroma’s van uw dranken optimaal bewaard.
 • Agglokurken: Kurken bestellen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Agglokurken worden gemaakt van grof kurkgranulaat en zijn een geschikte sluiting voor een brede waaier aan bieren, wijnen en sterke dranken.
 • Gecolmateerde kurken: Deze kurken worden vervaardigd uit natuurkurk waarvan de poriën opgevuld worden, zodat de smaak en geur van uw drank optimaal bewaard wordt. Ook personalisaties door bedrukkingen zijn zo beter leesbaar.
 • Natuurkurken: Kurken kopen voor stille of sprankelende wijnen? Eurocap & Eurocork biedt natuurkurken in verschillende kwaliteiten en afmetingen. Ook deze kurken zijn perfect inhouse personaliseerbaar.
 • Conische kurken: Naast onze kurken in klassiek formaat, biedt Eurocap & Eurocork ook conische kurken in een formaat op aanvraag. Qua materiaal heeft u de keuze uit natuurkurk, technologische kurk, gecolmateerde kurk of kunststof.

 

Kurken bestellen van uitstekende kwaliteit?


Bekijk het assortiment

Kurken bestellen: ontdek de voordelen van bestellen bij Eurocap & Eurocork  


 • Objectief productadvies | Doordat we een breed gamma aan sluitingen aanbieden, adviseren we onze klanten met een onbevangen blik bij het maken van de juiste keuze.
 • Aftersales | Dankzij onze stabiele partnerships en uitgebreide kennis en ervaring, kan u ons ook na de verkoop vlot inschakelen voor technische ondersteuning.
 • Flexibiliteit | Ons ruim magazijn laat ons toe klanten flexibele oplossingen te bieden, gericht op de optimalisatie van hun logistieke keten en werkkapitaal, zoals just-in-timeleveringen en proactief voorraadbeheer.
 • Innovatieve oplossingen | We werken nauw samen met onze klanten om nieuwe oplossingen te ontwikkelen en de kwaliteit van onze producten continu te verbeteren.
 • Onestopshop| Met onze inhouse productie en ruim partnernetwerk, staat Eurocap & Eurocork garant voor een totaalaanbod aan sluitingen.
 • Enige producent van T-kurken in de Benelux | Eurocork produceert en personaliseert een uitgebreid gamma aan T-kurken.
 • Inhouse behandeling en bedrukking van kurken | Naast de productie van kunststofkurk, behandelen en bedrukken we ook natuurkurken.

 

Kurken bestellen?

 

Eurocap & Eurocork adviseert, produceert en verdeelt sluitingen voor tal van toepassingen. Hierbij zetten we maximaal in op productinnovatie, kwaliteitsverbetering en duurzaamheid.


Wilt u graag een bestelling T-kurken plaatsen? Of bent u op zoek naar de juiste sluiting voor uw product en heeft u nood aan gepersonaliseerd advies? Onze productadviseurs helpen u deskundig verder.

 

Neem contact op

 

Vindt u niet wat u zoekt?
Dan werken we graag een oplossing op maat voor u uit.
Neem contact op voor een offerte